Jaqueline Ouwerkerk stelt petten, mutsen en hoeden beschikbaar!!

Mooi nieuws!!! Achter de schermen zijn er velen die het Inloophuis een warm hart toe dragen. Jacqueline Ouwerkerk is daar een mooi voorbeeld van. Zij maakt prachtige petten, mutsen en hoeden die ze graag beschikbaar stelt voor een ieder die ze wil en kan gebruiken. Vanaf morgenochtend, 9 februari, zijn ze verkrijgbaar in het Inloophuis, zeker ook een reden om even binnen te lopen. Hieronder stelt zij zichzelf voor : Mijn naam is Jacqueline Ouwerkerk en ik woon in Nieuwendijk. Door fibromyalgie, ME en nog wat kwaaltjes, ben ik nogal beperkt in mijn doen en laten maar haken gaat gelukkig nog wel! Ikzelf draag altijd een muts, pet of hoedje omdat ik gewoon snel een koud hoofd heb en ’s zomers graag iets tegen de zon op mijn hoofd zet. Graag haak ik dan ook o.a. hoofddeksels en heb ik bedacht dat ik daar vast ook andere mensen blij mee kan maken. Daarom haak ik mutsen, petten en hoedjes voor mensen die door ziekte geen of weinig haar hebben en wel wat warmte kunnen gebruiken. Ik heb nu vooral dames modellen gehaakt (zie foto’s), maar ik ga ook wat herenmodellen toevoegen en op aanvraag ook voor kinderen haken. De hoofddeksels zullen in het inloophuis te vinden zijn en mogen gratis meegenomen worden. Zit nou uw of jouw kleur, model of maat er niet bij, dan mag je contact met me opnemen zodat ik iets passends kan maken. Ook voor mensen die gelukkig zijn met een goede gezondheid zijn de hoofddeksels beschikbaar, maar dan vraag ik een donatie zodat ik weer nieuw materiaal kan kopen om nog meer hoofddeksels te maken. Met liefde gehaakt!

Facebook