Nieuwsberichten

 • 8 april: Bijeenkomst over omgaan met verlies

  Als je te maken krijgt met ziekte heeft dit veel impact op jezelf en op je directe omgeving.
  Plotseling krijg je te maken met een ander toekomstbeeld. Allerlei mensen, zoals professionals, maken deel uit van je leven en de keuzes die gemaakt moeten worden. Iedereen reageert op zijn eigen wijze.
  Het leven, waarin de vanzelfsprekend voorbij is, zal voor altijd anders zijn. Wat betekent het leven nu? Voor jezelf en voor je naasten.
  Heeft het naast verlies ook winst?
  Tijdens deze interactieve bijeenkomst willen we met elkaar stilstaan bij verlies en het leven wat het nu is en verder gaat. Wat dit voor jezelf en je naasten kan betekenen.
  Rijma de Ruiter van Verlies & Herstel zal als verlies- en rouwbegeleider deze bijeenkomst op 8 april leiden.
  Voor meer informatie www.verliesenherstel.nl

  Zie agenda.

 • Yoga Centrum Stralen doneert Inloophuis

  Yogacentrum Stralen uit Drongelen geeft in maart een week lang benefietlessen en de opbrengst gaat naar een goed doel. Wij zijn zeer verheugd met het feit dat daarvoor Stichting Inloophuis Altena dit jaar gekozen is. Kijk voor alle informatie op www.stralenyc.nl

  Bedankt alvast voor deze financiële ondersteuning.

 • Inloophuis officieel geopend!

  Een impressie:

  Het Kontakt doet ook verslag. Lees er HIER alles over.

 • Beelden SamenLoop 2019 op USB t.b.v Inloophuis!

  Eind juni 2019 vond in Giessen-Rijswijk de 2e editie plaats van de SamenLoop voor Hoop Altena. Het was opnieuw geen evenement, maar een belevenis. Ruim 1000 lopers, veel eregasten, heel veel bezoekers, een mooi entertainment-programma, enz.

  Van deze dagen en de voorbereidingen is een herinnerings-USB gemaakt met video- en fotobeelden. Deze indrukwekkende opnamen van de SamenLoop zijn nu te bestellen en de opbrengst daarvan komt ten goede aan het Inloophuis. Informatie via info@inloophuisaltena.nl

 • Eerste bijeenkomst vrijwilligers

  De eerste ontmoeting met de vrijwilligers is achter de rug. Indrukwekkend zijn de motivaties waarom men zich voor het Inloophuis Altena wil inzetten.

Facebook Telegram OK.ru