Nieuwsberichten

 • Gift van 1000 euro van Oerlemans Plastics! Hartelijk dank.

  Jaarlijks heeft Oerlemans plastics uit Giessen/Genderen een Goede Doelen actie en beloont organisaties die actief zijn in de regio met een bijdrage. Organisaties kunnen zich daarvoor aanmelden na een oproep in de lokale media en het personeel van Oerlemans stemt op de kandidaten.

  Lees er alles over op deze pagina van Oerlemans Plastics.

 • Jaqueline Ouwerkerk stelt petten, mutsen en hoeden beschikbaar!!

  Mooi nieuws!!! Achter de schermen zijn er velen die het Inloophuis een warm hart toe dragen. Jacqueline Ouwerkerk is daar een mooi voorbeeld van. Zij maakt prachtige petten, mutsen en hoeden die ze graag beschikbaar stelt voor een ieder die ze wil en kan gebruiken. Vanaf morgenochtend, 9 februari, zijn ze verkrijgbaar in het Inloophuis, zeker ook een reden om even binnen te lopen. Hieronder stelt zij zichzelf voor : Mijn naam is Jacqueline Ouwerkerk en ik woon in Nieuwendijk. Door fibromyalgie, ME en nog wat kwaaltjes, ben ik nogal beperkt in mijn doen en laten maar haken gaat gelukkig nog wel! Ikzelf draag altijd een muts, pet of hoedje omdat ik gewoon snel een koud hoofd heb en ’s zomers graag iets tegen de zon op mijn hoofd zet. Graag haak ik dan ook o.a. hoofddeksels en heb ik bedacht dat ik daar vast ook andere mensen blij mee kan maken. Daarom haak ik mutsen, petten en hoedjes voor mensen die door ziekte geen of weinig haar hebben en wel wat warmte kunnen gebruiken. Ik heb nu vooral dames modellen gehaakt (zie foto’s), maar ik ga ook wat herenmodellen toevoegen en op aanvraag ook voor kinderen haken. De hoofddeksels zullen in het inloophuis te vinden zijn en mogen gratis meegenomen worden. Zit nou uw of jouw kleur, model of maat er niet bij, dan mag je contact met me opnemen zodat ik iets passends kan maken. Ook voor mensen die gelukkig zijn met een goede gezondheid zijn de hoofddeksels beschikbaar, maar dan vraag ik een donatie zodat ik weer nieuw materiaal kan kopen om nog meer hoofddeksels te maken. Met liefde gehaakt!

 • Beelden SamenLoop 2019 op USB t.b.v Inloophuis!

  Eind juni 2019 vond in Giessen-Rijswijk de 2e editie plaats van de SamenLoop voor Hoop Altena. Het was opnieuw geen evenement, maar een belevenis. Ruim 1000 lopers, veel eregasten, heel veel bezoekers, een mooi entertainment-programma, enz.

  Van deze dagen en de voorbereidingen is een herinnerings-USB gemaakt met video- en fotobeelden. Deze indrukwekkende opnamen van de SamenLoop zijn nu te bestellen en de opbrengst daarvan komt ten goede aan het Inloophuis. Informatie via info@inloophuisaltena.nl

 • Yoga Centrum Stralen doneert Inloophuis

  Yogacentrum Stralen uit Drongelen geeft in maart een week lang benefietlessen en de opbrengst gaat naar een goed doel. Wij zijn zeer verheugd met het feit dat daarvoor Stichting Inloophuis Altena dit jaar gekozen is. Kijk voor alle informatie op www.stralenyc.nl

  Bedankt alvast voor deze financiële ondersteuning.

 • Inloophuis officieel geopend!

  Een impressie:

  Het Kontakt doet ook verslag. Lees er HIER alles over.

Facebook