Veel gestelde vragen:

kan ik vrijwilliger worden?

Inloophuis Altena is vrijwel volledig afhankelijk van vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar mensen die een deel van hun tijd willen besteden aan de ontvangst en begeleiding van onze bezoekers. Interesse? Neem contact met ons op via secretaris@inloophuisaltena.nl
De gastvrouwen en gastheren ontvangen de gasten en praten met hen, maken ze wegwijs, hebben en nemen de tijd om te luisteren en dragen zorg voor een goede sfeer.
Heeft het uw interesse gewekt? U kunt zich HIER opgeven als vrijwilliger of meer informatie daarover aanvragen.

moet ik me aanmelden als bezoeker?

Over het algemeen kunt u / kan jij gewoon binnenlopen tijdens de openingsuren. In een enkel geval is opgave gewenst (zie bij activiteitenagenda), maar zelfs dan nog mag onaangekondigd een bezoek worden gebracht. Altijd welkom.

Wij willen als bedrijf het inloophuis ondersteunen. Hoe kunnen wij dat doen?

Wij zijn als Inloophuis voor een heel groot gedeelte financieel afhankelijk van sponsoren en zijn dus heel blij met uw voornemen. Laat via DIT FORMULIER weten hoe wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Heeft het logo van Inloophuis Altena ook een betekenis?

Jazeker:
De twee poppetjes staan voor VERBINDING en SAMEN. Onder de poppetjes is de A van Altena te herkennen maar de witte vorm die ontstaat is ook een huis. De I van inloophuis is duidelijk in het huis te herkennen.

Facebook